PAB logo

members of pab

Kristine Nilsen Oma

Kunsten er en serie av kunst aktivistiske arbeider som prøver å synliggjøre koreografi og dans unike evne til sosial transformasjon. Dansen, skrivingen og fotografiet er en treenighet som får kunsten til å danse.

members of pab

Anne Marte Eidseth Rygh

Anne Marte Eidseth Rygh har utdannelse innenfor kunst, psykoterapi, film og musikk og har praktisert som performance kunstner de siste 15 årene. Med kroppen som utgangspunkt blir innhold formet ved å utforske sted, tid og handling.

members of pab

Lena Chen

Lena Chen (San Francisco, 1987) er en kinesisk-amerikansk forfatter og kunstner som arbeider på tvers av performance og sosial praksis.

members of pab

Linnea Langfjord Kristensen

Linnea Langfjord Kristensen (1991) is an artist, performer, researcher, and writer from Denmark with an MA from The Royal College of Art, London.

members of pab

Mustafa Boğa

Mustafa Boğa er en kunstner basert i Storbritannia og Tyrkia.

members of pab

Dany DeVero

Dany Devero billedkunstner kunstner med base I Norge og Berlin. Tidligere har kunstneren stilt ut arbeider i New York, Rio og Brussel.

members of pab

Myclef Laun

Myclef Laun er en kunstner, kurator og skribent basert i Bergen. Laun er kjent for sin lekne tilnærming til koreografi med soloprosjekter og den post-Situationist performance-duoen The Avalanche Boys.

members of pab

Sidsel Christensen

Sidsel Christensen is a visual artist and currently Ph.D research fellow at the Department of Fine Art in Bergen. She maintains a crossdisciplinarity focus, that traverses the artistic areas of New Media and Installation, and engages in spatial, text

members of pab

Ina Otzko

Ina Otzko (1972) sine kunstneriske metoder kombinerer resultater fra forskning, reiser og opplevelser, og hennes praksis inkluderer fotografering, video, lyd, tekst, skulptur og performance.

members of pab

Sigmund Skard

Sigmund Skard

members of pab

Mari Norddahl

Mari Norddahl arbeider med mjuke, abstrakte tekstilobjekt, som opptrer som eigne vesen med ein eigen agenda. Dei følgjer ein organisk estetikk med ein likskap til det kroppslege , gjennom performance, skulptur og installasjonar.

members of pab

Lime Rickey International

Lime Rickey International er overbevisstheten til Leyya Mona Tawil, en kunstner som jobber med dans, lyd og konseptuell praksis.

members of pab

Kurt Johannessen

Arbeider med performance, bøker, video og installasjon. Han har produsert over 300 ulike performancar med visningar i Europa, Asia og Amerika sidan tidleg på 80-talet. Hans performancar har ofte eit poetisk og minimalistisk formspråk.

members of pab

Vilde Jensen

I Vildes happenings, ritualer og performances, tar hun ofte utgangspunkt i elementer som er forbundet med overgangsritualer, som et måltid eller et bad, og skaper en fortelling hvor beskueren blir deltagende i verket.

members of pab

Hanna Pherson

Hanna Pherson er en performancekunstner, billedkunstner som arbeider med temaer som identitet, hverdagstanker og personlige relasjoner.

members of pab

Bjørn Venø

Bjørn Venø er ein Arthemist som jobbar med foto, video performance kunst, skriving, teikning og musikk.

members of pab

Pavana Reid

Pavana Reid jobber hovedsakelig med performance og performancerelatert foto og video, solo/kollektive, stedspesifikke og igangsetting av kunstprosjekter.

members of pab

Frantzsen&Mjanger

Med felles mål om utforskning av møter mellom glassblåsing og performative handlinger i uterom ble Frantzen&Mjanger dannet i 2016.

members of pab

Masja Nødtvedt

Masja jobber mye med det å føle seg utfryst og annerledes, isolert og utstøtt. Det å føle seg som en bytting eller utburd i dagen samfunn.

members of pab

Hild Borchgrevink

Hild Borchgrevink er kunstner og musikkviter. Hun arbeider med offentlighet og offentlige rom, ofte gjennom tidsbaserte eller midlertidige installasjoner som undersøker hvordan ulike materialer fanger publikums oppmerksomhet.

members of pab

Anette Friedrich Johannesen

Anette Friedrich Johannessen er en performance / videokunstner bosatt i Bergen Norge. Hun innehar en BFA fra Camberwell College of Arts, London. I Bergen er Anette styreleder for Performance Art Bergen og medarrangør av Open session.

members of pab

Nayara Leite

Nayara Leite (f. 1989) er en brasiliansk billedkunstner med base i Bergen, Norge. Kunstnerens praksis navigerer mellom det politiske og det selvbiografiske.

members of pab

Fernanda Chieco

Brasiliansk/Italiensk billedkunstner (f.1976). Bor og jobber i Bergen. I løpet av en internasjonal karriere som strekker seg over 15 år, har Chieco produsert et stort forskningsbasert arbeid som omfatter performance, maleri, tegning, installasjon.

members of pab

Gitte Sætre

Gitte Sætre posisjonerer seg i et brytningspunkt mellom det samfunnet vi lever i, og trusselen om en fremtidig apokalypse.I dette spennet identifiserer hun en rekke ulike, mer eller mindre utopiske diskurser.

members of pab

Elias Björn

I sin praxis arbetar Elias Björn ofta med människor, både som fysiskt material och deras kroppar men också med deras egna historier, deras personliga livsöden och frågor kring deras individuella plats i kollektivet.

members of pab

Hans Christian van Nijkerk

Hans Christian van Nijkerk (f. 01.03.1982 i Amsterdam) er en halvt norsk/nederlandsk billed-, lyd- og performancekunstner. Han trives best i et uklart grenseland mellom samtidskunst, scenekunst og musikk.

members of pab

Agnes Btffn

Agnes Btffn, Billedkunstner med utdannelse fra Statens kunstakademie Oslo og Grafisk Verksted Stavanger. Født i Frankrike og bor i Norge.

members of pab

Rita Marhaug

Rita Marhaug har siden midten av 90 tallet utført performance ved en rekke utstillinger og performancefestivaler.

members of pab

Traci Kelly

Traci Kelly

members of pab

Agnes Nedregård

Mellom 2005 & 2015 utviklet billedkunstner Agnes Nedregård performance i internasjonale sammenhenger, i alt fra institusjoner, performancefestivaler til offentlige rom, siden 2015 har produksjonen blit utført igjennom kunstnergruppen Alt går bra.

members of pab

Anja Carr

Anja Carr (f. 1985 Bergen) Carr arbeider primært med skulptur, installasjon, performance, fotografi og video og har markert seg som en kunstner som skaper et eget univers.

members of pab

Bjarte Bjørkum

Informasjon vil bli oppdatert

members of pab

Elfi Sverdrup

Elfi SVERDRUP (f.1958) uttrykker seg gjennom performancer, smykker og sang. Hun har 8 års kunsthøyskoleutdannelse, og har jobbet fulltid med kunst siden 1977.

members of pab

Else Karin Tysse Bysheim

Informasjon kommer

members of pab

Frans Jacobi

Billedkunstner og professor ved Kunstakademiet – Institutt for Samtidskunst, Universitetet i Bergen. Han leder det kunstneriske forskningsprosjektet SYNSMASKINEN og samarbeider med Gitte Sætre i Green Hijab Movement.

members of pab

Franzisca Siegrist

Franzisca Siegrist (f.1984), har en master i billedkunst fra Universidad de La Laguna, samt en master i kunstproduksjon fra Universitat Politècnica de Valencia, Spania. . Kunstneren jobber med objekter, installasjoner og performancekunst.

members of pab

Kiyoshi Yamamoto

Kiyoshi Yamamoto bor og arbeider i Bergen. Yamamoto tok sin Mastergrad i kunst ved Kunsthøgskolen i Bergen i 2013 og har studert ved London College of Fashion og Escala de Belas Arts i Rio de Janeiro

members of pab

Gøril Wallin

Gøril Wallin f. Havøysund i Finnmark. Billedkunstner, med MA fra Kunst- og Designhøyskolen i Bergen. Arbeider innenfor performance, installasjon og kostyme /scenografi.

members of pab

Susanne Irene Fjørtoft

Teaterprodusent i kompaniet LIVESTOCK og som frilans scenograf og performance kunstner. Er utdannet i billedkunst og en BA i scenografi fra Norsk Teaterhøgskole.

members of pab

Henrik Koppen

Henrik Koppen (f. 1990 i Volda, Sunnmøre) er student ved Kunsthøgskolen i Bergen, avdeling for kunst. Han jobbar mellom anna med med performance, lydkunst, videokunst, collage og installasjon.

members of pab

Laurel Jay Carpenter

Laurel Jay Carpenter undersøker lengesl, hengivenhet og initimtet igjennom skulpturelle, duration performancer. Carpenter er født og oppvoskt i Usa og har presentert performance på en rekke internationale festivaler, gallerier og kunstinstitusjoner.

members of pab

Eleanor Clare

Eleanor Clare har jobbet innenfor performance, lyd og video siden 2003. Nylig stilte hun ut på Bargehouse i London og har produsert arbeid for BUZZCUT Glasgow, Bristol Mayfest, Exhibit Festival Venice & NWEAMO

members of pab

Mia Øquist

som

members of pab

Lizlot Frydenlund

Lizlot er meksikansk kunstner bosatt i Norge siden 2001. Hun uttrykker kunsten sin gjennom performance, dans, musikk, stemme, kroppsmaling og håndlaget kunst.

members of pab

Frauke Materlik

Frauke Materlik`s arbeider tar form igjennom installasjoner, fotografering og forestillinger i flere deler

members of pab

Gillian Carson

Gillian Carson født i Edinburgh i Skottland i 1960- Kunstneren har bodd og arbeidet i Bergen, Norge siden 1987. Carson jobber med tekst og objektbasert performance.

members of pab

Marit Tunestveit Dyre

Marit Tunestveit Dyre arbeider ut i fra et interesseområde som berører og utforsker individet og mellom menneskelige relasjoner, gjennom kropp og fysisk deltakelse.

members of pab

Ingeborg Blom Andersskog

Arbeidene til Ingeborg Blom Andersskog handler om det poetiske og sanselige møtet mellom natur og kultur, og refleksjonen rundt dette møtet, hvor naturen er så overveldende og voldsom. Andersskog arbeider med skulptur, installasjon og performance.