PAB logo

members of pab

Henrik Koppen

Henrik Koppen (f. 1990 i Volda, Sunnmøre) er student ved Kunsthøgskolen i Bergen, avdeling for kunst. Han jobbar mellom anna med med performance, lydkunst, videokunst, collage og installasjon.

members of pab

Kiyoshi Yamamoto

Kiyoshi Yamamoto bor og arbeider i Bergen. Yamamoto tok sin Mastergrad i kunst ved Kunsthøgskolen i Bergen i 2013 og har studert ved London College of Fashion og Escala de Belas Arts i Rio de Janeiro

members of pab

Laurel Jay Carpenter

Laurel Jay Carpenter undersøker lengesl, hengivenhet og initimtet igjennom skulpturelle, duration performancer. Carpenter er født og oppvoskt i Usa og har presentert performance på en rekke internationale festivaler, gallerier og kunstinstitusjoner.

members of pab

Mia Øquist

som

members of pab

Franzisca Siegrist

Franzisca Siegrist (f.1984), har en master i billedkunst fra Universidad de La Laguna, samt en master i kunstproduksjon fra Universitat Politècnica de Valencia, Spania. . Kunstneren jobber med objekter, installasjoner og performancekunst.

members of pab

Frantzsen & Mjanger

Med felles mål om utforskning av møter mellom glassblåsing og performative handlinger i uterom ble Frantzen&Mjanger dannet i 2016.

members of pab

Frans Jacobi

Billedkunstner og professor ved Kunstakademiet – Institutt for Samtidskunst, Universitetet i Bergen. Han leder det kunstneriske forskningsprosjektet SYNSMASKINEN og samarbeider med Gitte Sætre i Green Hijab Movement.

members of pab

Else Karin Tysse Bysheim

Informasjon kommer

members of pab

Elisabeth Færøy Lund

Elisabeth Færøy Lund (1980) performancekunstner skaper ulike settinger for et første møte – enten det er et første møte mellom henne og hennes publikum på atelieret, mellom tilfeldige mennesker hun oppsøker på gata.

members of pab

Elfi Sverdrup

Elfi SVERDRUP (f.1958) uttrykker seg gjennom performancer, smykker og sang. Hun har 8 års kunsthøyskoleutdannelse, og har jobbet fulltid med kunst siden 1977.

members of pab

Hans Christian van Nijkerk

Hans Christian van Nijkerk (f. 01.03.1982 i Amsterdam) er en halvt norsk/nederlandsk billed-, lyd- og performancekunstner. Han trives best i et uklart grenseland mellom samtidskunst, scenekunst og musikk.

members of pab

Kurt Johannesen

Arbeider med performance, bøker, video og installasjon. Han har produsert over 300 ulike performancar med visningar i Europa, Asia og Amerika sidan tidleg på 80-talet. Hans performancar har ofte eit poetisk og minimalistisk formspråk.

members of pab

Bjarte Bjørkum

Informasjon vil bli oppdatert

members of pab

Dan DeVero

Dany Devero billedkunstner kunstner med base I Norge og Berlin. Driver I tillegg residency eco farm på Løvåsen I Møre og Romsdal /Averøy. Tidligere har kunstneren stilt ut arbeider i New York, Rio og Brussel.

members of pab

Anne Marthe Rygg

Anne Marthe Rygg har utdannelse innenfor kunst, psykoterapi, film og musikk og har praktisert som performance kunstner de siste 15 årene. Med kroppen som utgangspunkt blir innhold formet ved å utforske sted, tid og handling.

members of pab

Anja Carr

Anja Carr (f. 1985 Bergen) Carr arbeider primært med skulptur, installasjon, performance, fotografi og video og har markert seg som en kunstner som skaper et eget univers.

members of pab

Eleanor Clare

Eleanor Clare har jobbet innenfor performance, lyd og video siden 2003. Nylig stilte hun ut på Bargehouse i London og har produsert arbeid for BUZZCUT Glasgow, Bristol Mayfest, Exhibit Festival Venice & NWEAMO

members of pab

Agnes Nedregård

Mellom 2005 & 2015 utviklet billedkunstner Agnes Nedregård performance i internasjonale sammenhenger, i alt fra institusjoner, performancefestivaler til offentlige rom, siden 2015 har produksjonen blit utført igjennom kunstnergruppen Alt går bra.

members of pab

Anette Friedrich Johannesen

Anette Fridrich Johannessen er født i Kristiansand, utdannet ved Camberwell College of Arts, BA (London) og KiB i Bergen. Hun er bosatt i Bergen og har deltatt i flere utstillinger og prosjekter lokal og internasjonalt.

members of pab

Traci Kelly

Traci Kelly

members of pab

Agnes Btffn

Agnes Btffn, Billedkunstner med utdannelse fra Statens kunstakademie Oslo og Grafisk Verksted Stavanger. Født i Frankrike og bor i Norge.

members of pab

Susanne Irene Fjørtoft

Teaterprodusent i kompaniet LIVESTOCK og som frilans scenograf og performance kunstner. Er utdannet i billedkunst og en BA i scenografi fra Norsk Teaterhøgskole.

members of pab

Rita Marhaug

Rita Marhaug har siden midten av 90 tallet utført performance ved en rekke utstillinger og performancefestivaler.