PAB logo

project image

PAB open - festival

PAB-Open er et lavterskeltilbud med rom for utforskning og utprøving av nye uttrykk. Festivalen PAB open ble første gang arrangert i 2013. I 15 & 17 deltok hele 80 kunstnere fra inn- og utland. en ekstraordinær kunstopplevelse.

project image

PABalbum#

AB ALBUM# is an inspiring report through documentation of visual arts performance, an inspiring report through documentation of visual arts performance, a summary of work that performance artists of PAB have done in recent months.

project image

BIBF festival

BIBF er en Internasjonal performance festival som startet i 2012, og har etter dette blitt arrangert hvert 2 år. I 2012 og 2014 ble festivalen arrangert i Bergen gamle Kretsfengsel, etter dette i Bergen Kunsthall og Kunstgarasjen.

project image

PAB OS - PAB: Open session

Open Session med tittel "PAB OS" er et gratis og eksperimentelt kunstrom, åpent for alle kunstnere, artister og publikum med interesse for Performance Art. PAB har siden høsten -12 gjennomført en lang rekke Open Session i uterom i Bergen og omegn.

project image

BETWEEN SKY & SEA

Festivalen Between sky & sea inviterer en gruppe kunstnere til å jobbe i et bestemt utemiljø en uke for deretter å vise arbeider 1 dags festival. Sept. 2020 vil PAB invitere til en produksjons camp med en gruppe internasjonale kunstnere på Nordøyane

project image

PAB lokal